Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Dr. Dreeslaan in Helmond 5707 KA

Dr. Dreeslaan

5707 KA Helmond
Koopprijs € 198.750,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

De Hoefkens te Mierlo-Hout
‘Centraal in Helmond werken in, aan of bij uw woning”

Vrijheid voor eigen initiatief
Er is een grote vrijheid om een kavel naar keuze te kopen. Er zijn in totaal ongeveer 24 kavels. Het precieze aantal hangt af van de kavelbreedtes die worden gekozen. Er zijn drie typen kavels.

1. Kavels aan de Burgemeester Krollaan; VERKOCHT...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 326 m²
Lees meer

Omschrijving

De Hoefkens te Mierlo-Hout
‘Centraal in Helmond werken in, aan of bij uw woning”

Vrijheid voor eigen initiatief
Er is een grote vrijheid om een kavel naar keuze te kopen. Er zijn in totaal ongeveer 24 kavels. Het precieze aantal hangt af van de kavelbreedtes die worden gekozen. Er zijn drie typen kavels.

1. Kavels aan de Burgemeester Krollaan; VERKOCHT

2. Kavels hofje; LAATSTE KAVEL (KAVEL 3) BESCHIKBAAR
Kavel 3 is een kavel voor de bouw van een vrijstaande woning en gelegen aan het hofje op de kop aan de Dr. Dreeslaan. De kavel is 342 m2 met een prijs van € 131.405,- exclusief BTW.

3. Kavels aan de Dr. Dreeslaan; LAATSTE KAVELS IN VERKOOP
De kavelbreedte voor de vrijstaande woningen met bedrijfshal kan naar keuze tussen minimaal 15 meter en maximaal 22 meter liggen. De diepte van de kavels ligt vast op circa 53 m. De kavelomvang kan hierdoor variëren tussen de 795 m2 en 1.166 m2. Prijs: € 250,- / m2 exclusief BTW.


Ontwerp uw eigen ‘werken in huis / werken aan huis / werken bij huis’
De herontwikkeling van de voormalige Texdeco locatie in Helmond biedt een unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren. De drie typen kavels bieden u de kans om hier op eigen wijze vorm aan te geven. U kunt zelf uw woning, én bedrijfsruimte ontwerpen. Er zijn kavels beschikbaar voor werken IN huis, AAN huis en BIJ huis.

Om te werken IN huis koopt u één van de vier daarvoor beschikbare kavels en realiseert u een vrijstaande woning aan de Krollaan of de Dreeslaan met daarin een werkkamer volledig naar eigen wens. Ideaal voor een kantoor of spreekkamer. Uiteraard kunt u dit ook beperken tot een studeer- of hobbykamer.

Om te werken AAN huis koopt u één van de acht daarvoor beschikbare kavels en realiseert u samen met uw toekomstige buurman een twee-onder-één-kapwoning in een hofje gelegen aan de Dreeslaan. Naast een garage biedt het plan u de mogelijkheid om een werkruimte aan het huis te bouwen voor bijvoorbeeld een atelier of salon aan huis.

Om te werken BIJ huis koopt u één van de circa twaalf daarvoor beschikbare kavels en realiseert u een vrijstaande woning aan de Dreeslaan met daarachter een separaat ontsloten bedrijfshal. Hierdoor heeft u langs de woning geen verkeer voor uw bedrijf. Aan de Dreeslaan heeft u een prettig woonmilieu op het ruime woongedeelte van uw perceel. Achter uw achtertuin realiseert u de bedrijfsruimte precies naar de wensen voor uw bedrijf .

Ligging
Plan de Hoefkens is gelegen aan de Dr. Dreeslaan in Helmond ‘t Hout. Aan de noordzijde grenst het plan aan de Burgemeester Krollaan en aan de zuidzijde aan De Hoefkens. Station Helmond ‘t Hout bevindt zich op loopafstand. En op steenworp afstand ligt de Europaweg / N270. Aan de overzijde van het spoor aan de Hoofdstraat in Mierlo Hout ligt een wijkwinkelcentrum en een basisschool. De aanliggende woonwijk is te kwalificeren als uitstekend. Het wordt gekenmerkt door vrijstaande woningen, brede straten en veel ruimte voor groen en spelen. Dit maakt het tot een uiterst aangenaam woonklimaat. Aan de oostzijde van het plan ligt het terrein van Groep Jumbo Groenewegen die vrachtwagentrailers produceert. De ligging van het plangebied maakt het bij uitstek geschikt voor de combinatie van wonen en werken op dezelfde (ruime) kavel.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 198.750,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2015 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 326 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 560 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 326 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein, Woonomgeving Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
326 m²
Vrije hoogte
560 cm
Vrije overspanning
13 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.