Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Weijer 18 in Mierlo 5731 PR

Weijer 18

5731 PR Mierlo
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

ALGEMEEN
In het buitengebied van Mierlo, onder de rook van Eindhoven, bieden wij u deze goed onderhouden groepsaccommodatie met vergunning voor 150 personen met bedrijfswoning aan. De groepsaccommodatie is grotendeels geschikt voor minder validen en biedt daardoor een perfecte basis voor het herontwikkelen van de locatie als zorgvastgoed (24 uurzorg).


LIGGING EN...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Leisure
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
In het buitengebied van Mierlo, onder de rook van Eindhoven, bieden wij u deze goed onderhouden groepsaccommodatie met vergunning voor 150 personen met bedrijfswoning aan. De groepsaccommodatie is grotendeels geschikt voor minder validen en biedt daardoor een perfecte basis voor het herontwikkelen van de locatie als zorgvastgoed (24 uurzorg).


LIGGING EN OMGEVING
De groepsaccommodatie is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Ideale wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Op een steenworp afstand bevindt zich het natuurgebied De Strabrechtse Heide. Binnen een straal van 15 km bieden steden als Eindhoven en Helmond bezienswaardigheden en voor de liefhebbers uitgebreide winkelmogelijkheden.


OMSCHRIJVING
Woonboerderij
De woonboerderij, gebouwd in 1915, is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, in steensmetselwerk (spouw) opgetrokken en aangesloten op het riool. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton en de verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout, kozijnen zijn uitgevoerd in hout, op de begane grond voorzien van dubbelglas en op de eerste verdieping uitgevoerd in enkel glas. Het dakbeschot bestaat uit eternietboard en de kap is gedekt met betonpannen.

Indeling begane grond
Via de hal met meterkast betreedt u de woonkeuken van de woning. De woonkeuken is uitgevoerd met siergrindvloer, een eikenhouten keukeninrichting in hoekopstelling met dubbele spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en schouw. Direct aangrenzend aan de woonkeuken bevinden zich een kantoor, badkamer, woonkamer, opkamer en kelder.

Het kantoor is voorzien van een tegelvloer en schrootjesplafond.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecel, wastafel en toilet.

De woonkamer is eveneens voorzien van een tegelvloer, spachtelputz wanden en een balkenplafond.

Onder de opkamer bevindt zich de kelder voorzien van stucwerk. Via de opkamer heeft u toegang tot de 1ste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, twee slaapkamers, een opslagzolder met 2x gasgestookte CV-ketels ( 1 ten behoeve van naastgelegen accommodatie ruimte “Potstal”) en een extra bergzolder.

Groepsaccommodatie Potstal (achterbouw woonboerderij)
De verblijfsruimte kent een gelijk bouwwijze als de woonboerderij. Via het achterportaal met tegelvloer en betegelde wanden betreedt u de groepsaccommodatie en sanitaire voorzieningen bestaande uit 2x douche, 2x toilet en 3x wastafel (dames en heren gescheiden tegen over elkaar). In de achterhal bevinden zich sanitaire, gescheiden, voorzieningen bestaande uit 3x toilet, 2x douchecellen en 2x wastafels. Daarnaast bevindt zich in de hal de trapopgang naar de 1ste verdieping. Vanuit de hal bereikt men de gemeenschappelijke ruimte met aangrenzend de ontspanningsruimte, eetzaal en keuken. De keuken is voorzien van een 6 + 4 gasfornuis, koelkast en oven. Aangrenzend aan de keuken en eetzaal zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. De begane vloer is geheel rolstoel toegankelijk en goedgekeurd door ITS en voorzien van WIFI.

Op de eerste verdieping, bestaande uit een deels houten en deels betonnen verdiepingsvloer, bevinden zich 9 slaapkamers met Velux dakramen waarvan 8 slaapkamers met 2 bedden, 1 slaapkamer met 2 bedden en 1 stapelbed en sanitaire voorziening bestaande uit 2 x douche, 2 x toilet en 3 x wastafel

Bouwjaar: 1991
B.V.O. begane grond: 254 m²
B.V.O. verdieping: 171 m²
Capaciteit: 20 bedden (accommodatie Bakhuis gecombineerd met het Potstal is gebaseerd op 40 personen)

Groepsaccommodatie Bakhuis
Vrijstaande verblijfsruimte, gebouwd in 1995, is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, in spouwmetselwerk (geïsoleerd) opgetrokken, begane grond en verdiepingsvloer in beton, houten kozijnen met enkel glas, geïsoleerde dakplaten en het dak is gedekt met betonpannen. De begane vloer is geheel rolstoel toegankelijk en goedgekeurd door ITS en voorzien van WIFI.
Via de ruime, centrale ontvangsthal, heeft u toegang tot een centraal portaal met sanitaire voorzieningen (2x douche, 2x toilet en 3 x wastafel), invaliden toiletten, trapopgang met personenlift naar de 1ste verdieping, eetzaal, corridor, keuken, gemeenschappelijke-, technische-, en ontspanningsruimte. De ruimtes op zowel de begane grond als 1ste verdieping zijn allen uitgevoerd met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer, schoonmetselwerk en stucwerk plafond. De sanitaire ruimtes zijn volledig betegeld.

De ontspanningsruimte beschikt over een open vide en tuindeuren naar de gemeenschappelijke tuin.

De keuken is geheel betegeld en voorzien van een 6 + 4 pits gasfornuis, afzuigkap, dubbelspoelbak, oven en ruim werkeiland.

Op de eerste verdieping, welke te bereiken is per trap en per personenlift, bevinden zich 8 x 2 persoonsslaapkamers met Velux dakramen, wastafel, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, poetskast en 2 x douche / toilet (geheel betegeld)

Bouwjaar: 1995
B.V.O. begane grond: 216 m²
B.V.O. 1ste verdieping: 216 m²
Capaciteit: 16 bedden

Groepsaccommodatie Slaapgebouw
Vrijstaande verblijfsruimte welke geheel ingericht is op het bieden van recreatie aan de zorgbehoevenden. Het gebouw, gebouwd in 2010, is traditioneel gebouwd met funderingen op staal, in spouwmetselwerk (geïsoleerd) opgetrokken, begane grond en verdiepingsvloer in beton, aluminium kozijnen met dubbel glas, voorzien van een WTW systeem, geïsoleerde dakplaten en het dak is gedekt met betonpannen. De begane vloer is geheel rolstoel toegankelijk en goedgekeurd door ITS en voorzien van WIFI

Het slaapgebouw is afzonderlijk alsmede vanuit de groepsaccommodatie Potstal en Bakhuis via de verbindingsgang te bereiken. Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich 1 x 4 persoonsslaapkamers en 8 x 2 persoonsslaapkamers (allen electrische hoog/laag bedden). Elke slaapkamer is voorzien van eigen sanitair (toilet, douche en wastafel). De slaapkamers zijn bereikbaar middels een ruime gang. In de gang bevinden zich 2 ruime badkamers met toilet en wastafels. De badkamers zijn geschikt voor mensen met een beperking (2 x hydraulische hoog/laag douchebrancards). Verder is er op de begane grond een technische ruimte met CV- en witgoedopstelling.

De 1ste verdieping is thans bereikbaar via een vaste trapverbinding. In het gebouw is een liftschacht aanwezig doch dient de lift nog geplaatst te worden. Op de eerste verdieping bevinden zich 1 x 4 persoonsslaapkamers en 8 x 2 persoonsslaapkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich eveneens een badkamer met toilet en wastafels. Evenals de begane grond is er op de 1ste verdieping ook een technische ruimte met witgoedopstelling en WTW installatie.

Voorzieningen:
•geavanceerd verpleegoproep- en personenzoeksysteem (Ascom) met oproep units met toetsen bij ieder bed en oproepunits met trekschakelaar in de badkamers en douches, alsmede deurdetectie slaapkamers. De verzorgers beschikken over een draadloos informatiesysteem; de z.g. piepers hebben een bereik van ca. 3 km in en om de gebouwen.
•Kluisjes, bijv. ter veilige opberging van medicijnen en/of persoonlijke bezittingen.
•Draadloze internetaansluiting (WiFi).

Bouwjaar: 2010
B.V.O. begane grond: 325 m²
B.V.O. 1ste verdieping: 325 m²
Capaciteit: 40 bedden (begane vloer en verdieping)


TERREIN
Het terrein rondom de gebouwen is verhard en kent 2 parkeerplaatsen. Het geheel perceel is middels erfbeplanting landschappelijk ingepast. Achter de accommodatie is een ruime huisweide van ca. 7.600 m² met poel aanwezig. Het sportveld wordt door middel van beplanting opgedeeld in 4 terreinen opgedeeld. De weide biedt een goede mogelijk voor sport, spel en ontspanning.


BIJZONDERHEDEN
Het object is thans ingericht op het exploiteren van een groepsaccommodatie. Gelet op de bouwwijze en aanwezige voorzieningen biedt het object uitstekende mogelijkheden om de exploitatie meer te richten op het bieden van zorg. Het is mogelijk bepaalde slaapkamerbedden / stapelbedden bij te plaatsen.

De locatie is rondom voorzien van camera bewaking.

De gehele accommodatie en het woonhuis zijn voorzien van Wifi.

Roerende zaken zoals meubilair zijn niet bij de vraagprijs inbegrepen.

Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend.


BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebeid Geldrop-Mierlo” van de gemeente Geldrop-Mierlo.
Binnen dit bestemmingsplan is de locatie bestemd als Recreatie met de functieaanduidingen verblijfsrecreatie en specifieke vorm van recreatie - 06.
Het bouwblok beslaat een oppervlakte van 1,07.50 ha.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of via www.ruimtelijkeplannen.nl (bestemmingsplannen)


KADASTER
Het object is kadastraal bekend als gemeente Mierlo, sectie K, nummer 566 en 567, gezamenlijk groot 1,07.50 ha.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Leisure Perceeloppervlakte 10750 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Leisure
Type
Dagrecreatie
Voorzieningen
Toiletgebouwen
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.