Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Beek En Donk 5741 MJ

Wonen aan Merenstein te Beek en Donk

5741 MJ Beek en Donk

Omschrijving

IN VERKOOP!

HEERLIJK GENIETEN AAN MERENSTEIN
Ten zuiden van de kern Beek en Donk, tussen de Lieshoutseweg en de Oranjelaan, verrijst een nieuwe woonwijk: De Beekse Akkers. Hier realiseren wij Merenstein: 8 bijzondere vrijstaand-geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen van Merenstein liggen aan de rand van De Beekse Akkers. Vanuit uw...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 338.000,- tot € 379.000,- Gebruiksoppervlakte 162 m² t/m 176 m² Inhoud 632 m³ t/m 671 m³ Perceeloppervlakte 293 m² t/m 301 m² Start Verkoop 15-05-2018 Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

IN VERKOOP!

HEERLIJK GENIETEN AAN MERENSTEIN
Ten zuiden van de kern Beek en Donk, tussen de Lieshoutseweg en de Oranjelaan, verrijst een nieuwe woonwijk: De Beekse Akkers. Hier realiseren wij Merenstein: 8 bijzondere vrijstaand-geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen van Merenstein liggen aan de rand van De Beekse Akkers. Vanuit uw woning kijkt u uit over de aangelegde waterplas of het aanwezige groen en de Lieshoutseweg.

LEVENDIG EN RUIM WONEN AAN MERENSTEIN
Kiest u voor een van de 8 bijzondere vrijstaand-geschakelde woningen of 4 twee-onder-een-kapwoningen, dan geniet u van zeer riante woningen op een mooie locatie aan de rand van De Beekse Akkers. De unieke woningen zijn in de breedte ontwikkeld en hebben op de begane grond een breedte van circa 12 meter! Hierdoor ontstaat er op de begane grond een gebruiksoppervlakte van circa 90 m². Zo bieden de woningen u dus naast een grote woonkamer ook de mogelijkheid een ruime leefkeuken te realiseren. Dankzij de openslaande tuindeuren geniet u van een riante tuin op het zuidoosten of zuidwesten als verlengstuk van uw woonkamer, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Op de brede oprit naast de woning is er plek om twee auto’s naast elkaar te parkeren. Zo wordt alle ruimte optimaal benut en krijgt de woning een royaal aanzicht!

ERVAAR RUIMTE EN OPTIMAAL COMFORT
De ruime vrijstaandgeschakelde woningen zijn in de breedte ontwikkeld en hebben op de begane grond een breedte van circa 12 meter. De woningen liggen op een mooie locatie aan de rand van De Beekse Akkers. De royale raampartijen aan de achterzijde bieden een zeer goede lichtinval waardoor de achtertuin van 135 m² volledig onderdeel
wordt van de woning waar u het hele jaar door van kunt genieten. Aan de voorzijde kijkt u mooi uit over het groen en de aangelegde waterplas. U parkeert op de dubbele oprit makkelijk twee auto’s naast elkaar!

WONEN IN BEEK EN DONK
Woonwijk De Beekse Akkers en het project Merenstein, is zeer gunstig gelegen. In de buurt vindt u dan ook een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Zo zijn scholen, winkels en supermarkten, kinderopvang, sportfaciliteiten en uitvalswegen te voet, per fiets of auto in slechts een paar minuten bereikbaar.

WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS
De realisatie van het plan De Beekse Akkers is volop in ontwikkeling en bloeit als nooit tevoren. In het plan zijn delen opgenomen met diverse architectuurstijlen gebaseerd op oude Nederlandse tradities zoals de Amsterdamse en Delftse school. Met de realisatie van het project Merenstein nadert de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk De Beekse Akkers langzamerhand haar voltooiing. Daarnaast wordt de Lieshoutseweg, grenzend aan woonwijk de Beekse Akkers, tussen mei en oktober 2018 volledig opgeknapt. Zo wordt onder andere het asfalt van de weg vervangen door geluidarm asfalt en wordt er een nieuw fietspad aangelegd tussen het Berkendijkje en de Orchideestraat, aan de Noordzijde van de Lieshoutseweg. Er worden nieuwe oversteekplaatsen gerealiseerd, zodat voetgangers en fietsers veiliger over kunnen steken en dankzij het toevoegen van middengeleiders zal de weg optisch smaller ogen, waardoor de snelheid van het rijdende verkeer zal afnemen. De aanwezige bushaltes worden verplaatst en geschikt gemaakt voor minder validen en het aanzien van de weg wordt verfraaid door het toevoegen van bomen en beplanting. Zo zal er een mooi laanbeeld worden gecreëerd en wordt het aanzicht van de woningen, en de beleving in het algemeen, nog fraaier.

PERFECT BEREIKBAAR
Vanuit woonwijk De Beekse Akkers, en Merenstein in het bijzonder, zijn de uitvalswegen richting Eindhoven (N615), Veghel en ‘s-Hertogenbosch (N279) eenvoudig en op korte afstand te bereiken. De woningen aan Merenstein zijn dan ook zeer gunstig gelegen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 338.000,- - € 379.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 162 m² t/m 176 m² Inhoud 632 m³ t/m 671 m³ Perceeloppervlakte 293 m² t/m 301 m² Start Verkoop 15-05-2018 Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.