Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
Tel: 0492-661 884
info@heuvel.nl
Vlinderlaan Koopaanneemsom € 327.500,- tot € 409.500,-
 in Mierlo 5731 ZK

Omschrijving

Heerlijk wonen in Mierlo, waar anders?
Aan de Vlinderlaan in Luchen worden 21 prachtige woningen gerealiseerd. Het zijn 18 twee-onder-één-kap-woningen en 3 vrijstaande woningen.

Woningtype A
Vrijstaande woningen
De woningen van type A bestaan uit prachtige vrijstaande woningen met oranjerode- of antracietkleurige dakpannen. De woningen liggen op ruime percelen en zijn met verschillende opties uit te breiden tot uw eigen droomwoning. Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw aan de achterzijde waardoor een woonkeuken realiseerbaar wordt. Vanuit de keuken aan de achterzijde beschik je door de openslaande deuren over een heerlijk uitzicht op de tuin. Door de erker in het eetkamer gedeelte wordt een aangename lichtinval gecreëerd. Werk je graag vanuit huis, dan kan een kantoor uitkomst bieden. Met een speelkamer voor de kinderen kunnen zij zich terugtrekken voor een spelletje of hun favoriete televisieprogramma. Zo kiest u voor uw eigen unieke indeling, voor ieder wat wils!

Woningtype B
Twee-onder-één-kap woningen met gevelkader
De woningen van type B bestaan uit twee-onder-één-kappers met oranjerode of antracietkleurige dakpannen.
Uniek aan deze woningen is het modern vormgegeven gevelkader met op de eerste verdieping een Frans balkon
waardoor je lekker veel licht in je slaapkamer krijgt. Ook deze woningen zijn helemaal naar uw perfecte woning
uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw aan de achterzijde waardoor de woonkamer bijna twee keer zo groot wordt. Hierdoor is er extra ruimte voor bijvoorbeeld een speelhoek voor de kinderen. Met de woonkamer aan de achterzijde beschik je over een heerlijk zitgedeelte met uitzicht op de tuin. Een extra optie is een garage/buitenberging. Hier kun je gemakkelijk extra opbergruimte creëren. Maar het is ook handig om de fietsen of een scooter te plaatsen. Je woonwensen worden werkelijkheid, voor ieder wat wils!

Woningtype C
Twee-onder-één-kap woningen met topgevel
De woningen van type C bestaan uit twee-onder-één-kap woningen met oranjerode- of antracietkleurige dakpannen. Deze woningen zijn gebaseerd op de vrijstaande woningen van type A met de mooie topgevel die de woning karakter geeft. Ook hier zijn er opties om de woning geheel naar uw wens te maken. Bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde waardoor een woonkeuken realiseerbaar wordt. Door de keuken aan de achterzijde beschik je door de openslaande deuren over een heerlijk uitzicht op de tuin. Met een kantoor is het gemakkelijk om vanuit huis te werken maar ook een speelkamer voor de kinderen is mogelijk, hier kunnen zij hun eigen gang gaan. Unieke indelingen naar wens, voor ieder wat wils!

Uw nieuwe woning gasloos proof!
Aardgasloos wonen heeft de toekomst. De gasvoorraad raakt op en daardoor ontstaat steeds meer behoefte aan duurzame energievoorziening. De cv-ketel en het gasfornuis verdwijnen uit onze (nieuwbouw)woningen. Dat is beter voor het milieu! Bij de woningen aan de Vlinderlaan hebben wij een aantal voorbereidingen getroffen om uw woning nu of in de nabije toekomst geheel gasloos te maken. Welke voorbereidingen dat zijn vindt u terug in de technische specificaties op pagina 29 van deze brochure.

Inhoud ca. 462 - 549 m3
Kavels ca 243 - 359 m2
Prijzen vanaf € 327.500,-- v.o.n.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 327.500,- - € 409.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 126 m² t/m 144 m² Inhoud 462 m³ t/m 549 m³ Perceeloppervlakte 243 m² t/m 359 m² Start bouw 12-12-2018 Start Verkoop 07-06-2018 Aantal kavels 21 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis