Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Vrijstaand Kavel 6 - Lobbenhoeve in Helmond 5708 SG

Vrijstaand kavel 6 - Lobbenhoeve

5708 SG Helmond
Koopsom € 402.000,- v.o.n.

Omschrijving

Over het project
De beoogde invulling van de Lobbenhoeve is een combinatie van tweekappers en vrijstaande woningen met een lage goot, verdeeld over 9 tot 11 kavels. Een lage goot wil zeggen dat er na de begane grond wordt begonnen met inkappen, de goothoogte bedraagt ca. 3,50 meter.Bij deze woningen is het mogelijk om voorzieningen zoals een slaapkamer en sanitaire ruimte op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Over het project
De beoogde invulling van de Lobbenhoeve is een combinatie van tweekappers en vrijstaande woningen met een lage goot, verdeeld over 9 tot 11 kavels. Een lage goot wil zeggen dat er na de begane grond wordt begonnen met inkappen, de goothoogte bedraagt ca. 3,50 meter.Bij deze woningen is het mogelijk om voorzieningen zoals een slaapkamer en sanitaire ruimte op de begane grond te realiseren.

Ligging
De Lobbenhoeve ligt in het deelplan Stepekolk, één van de Buitens van Brandevoort. De Lobbenhoeve ligt op loopafstand van de Veste, het kloppend hart van Brandevoort. Op deze unieke plek midden tussen de dorpen Mierlo, Nuenen en Geldrop en de centra van Helmond en Eindhoven om de hoek is het prettig, aangenaam en comfortabel wonen.

Werkwijze
Bij Iedereenkanbouwen projecten worden de woningen samen met de toekomstige bewoners ontwikkeld. Zo kiest u uw eigen kavelgrootte, woninggrootte en indeling. De buitenzijde van de woningen bepaalt u in overleg met de architect en uw (toekomstige) buren. U heeft daardoor zelf grote invloed op het ontwerp en de plattegrond van uw woning. De prijs van de woningen wordt o.a. bepaald door het type woning, de grootte en de gekozen opties zoals een uitbouw, dakkapel of garage en de grootte van het kavel. De mogelijkheid bestaat om enkele werkzaamheden zelf uit te voeren, waardoor kosten bespaard kunnen worden. Voor voorbeelden met betrekking tot mogelijke plattegronden, impressies van woningen etc. verwijzen wij u graag naar de brochure (bij ons op te vragen).

Om u toch een prijsindicatie te kunnen geven is er een woning van 5,40 bij 10,00 meter (383 m3) op een perceel van 243 m2 doorgerekend. Deze komt uit op € 330.000,- V.O.N. Het afwerkingsniveau waarmee gerekend is, is gelijk aan dat van een woning van een projectontwikkelaar. De woningen worden zonder gasaansluiting gerealiseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 402.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 83 m² Perceeloppervlakte 325 m² Inhoud 400 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 325 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.