Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Baltussenweg 4 in Overloon 5825 JJ

Baltussenweg 4

5825 JJ Overloon
Vraagprijs € 560.000,- k.k.

Omschrijving

Woonboerderij met appartementengebouw.

ALGEMEEN.
Uniek vrij gelegen woonboerderij met appartementengebouw. Met diverse mogelijkheden voor ontwikkeling tot vrije woonplek met paarden, recreatie-of zorgactiviteiten aan huis.

LIGGING.
Het bedrijf is gelegen aan Baltussenweg 4 te Overloon, een bij deze boerderij doodlopende zijweg van de Rondweg. In een rustige en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1975 Woonoppervlakte 220 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Woonboerderij met appartementengebouw.

ALGEMEEN.
Uniek vrij gelegen woonboerderij met appartementengebouw. Met diverse mogelijkheden voor ontwikkeling tot vrije woonplek met paarden, recreatie-of zorgactiviteiten aan huis.

LIGGING.
Het bedrijf is gelegen aan Baltussenweg 4 te Overloon, een bij deze boerderij doodlopende zijweg van de Rondweg. In een rustige en groene landelijke omgeving.

PERSPECTIEVEN.
1.
Wonen met bedrijvigheid aan huis.
Door aanwezige ruimte en agrarische bestemming zijn er diverse ontwikkelingsmogelijkheden voor bedrijvigheid aan huis.

2.
Vrij wonen met ruimte voor hobby aan huis.
De bestemming en vrije ligging nabij de bossen biedt mogelijkheden voor herbestemming naar wonen. De bijgebouwen zullen dan (deels) gesaneerd moeten worden.

3.
Overige activiteiten.
De unieke vrije ligging en de aanwezige ruimte geven deze locatie ook voor paardenhouderij, recreatie, zorgboerderij of andere ruimtevragende activiteiten meerdere goede perspectieven.


OMSCHRIJVING.

Woning.
De ruime woning uit 1975 is volledig geïsoleerd en heeft vijf slaapkamers plus een badkamer op de verdieping.
Woonoppervlakte: 220 m²
Bij de woning is een buitenzwembad gelegen. Afmeting 6 x 3,50 x 1,80 meter).

Sorteerhal.
De geïsoleerde aspergesorteerhal uit 1975 is via een tussenruimte verbonden met de woning en is uitgevoerd met stalen spanten en steunpoten. De voormalige putten zijn dicht gelegd tot één vlakke vloer met wateropvang eronder. In de sorteerhal bevindt zich eveneens:
- een fietsenhok
- een sanitaire ruimte
- een kantine
- twee inpandige koelcellen

In de eindgevel zijn twee overheaddeuren van respectievelijk 4 x 3,5 meter en 4 x 2,75 meter.
Oppervlakte: circa 1.170 m²

Appartementengebouw.
Voor huisvesting van personeel is een bijgebouw aangepast naar acht appartementen met gezamenlijke salon / woonkamer en een opslagruimte.
Oppervlakte: circa 490 m²

Veldschuur.
De veldschuur is gebouwd van stalen spanten met damwand zijgevels. De lange voorgevel is voorzien van schuifdeuren. Aan de achterzijde is een open afhang met stierenstal.
Oppervlakte: circa 405 m²

Campingterrein.
Ten behoeve van seizoensarbeiders is behalve het appartementengebouw een campingterrein aanwezig met 10 kampeerplaatsen.

BIJZONDERHEDEN.
• De boerderijwoning is rustig en uniek vrij gelegen aan het eind van een doodlopende weg vlakbij een uitgestrekt bosgebied.
• De daken van de bijgebouwen zijn asbesthoudend.
• Op de locatie rust een herinrichtingsrente van € 645.31 met eindjaar 2021 plus een vergunning voor het houden van rundvee.
• De locatie is aangesloten op alle nutsvoorzieningen met uitzondering van aardgas (propaangastank).
• Optioneel is het perceel uit te breiden met extra grond tot circa 1,6 ha.


BESTEMMING.
De locatie is bestemd als Agrarisch bedrijf met aanduiding IV. De naastgelegen tweede bedrijfswoning maakt geen onderdeel uit van deze koop. Het bij deze koop behorende bouwblok is circa 1,6 ha groot. De gebiedsbestemming is GHS Agrarisch gebied met natuurwaarden.

In de Verordening Ruimte is het gebied aangeduid als:
- Gemengd landelijk gebied
- Projectlocatie windturbines

Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u zich voor koop richten tot ons kantoor te Helmond.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 560.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kenmerken Bedrijfs- of dienstwoning Bouwjaar 1975 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 220 m² Perceeloppervlakte 11000 m² Externe bergruimte 2055 m² Inhoud 650 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Vierlingsbeek Sectie S Perceelnummer 329 Oppervlakte 885 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vierlingsbeek Sectie S Perceelnummer 728 Oppervlakte 10115 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.