Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
Tel: 0492-661 884
info@heuvel.nl
Kerkendijk, 5712 EX Someren Vraagprijs € 70.000,- k.k.
Kerkendijk in Someren 5712 EX

Omschrijving

BOUW NU UW DROOMHUIS OP DIT PRACHTIG VRIJ GELEGEN "RUIMTE VOOR RUIMTE" PERCEEL VAN MAAR LIEFST 1.470 m².

(let op, de omzetting naar bestemming “wonen” moet nog volledig gerealiseerd worden)

Aanvaarding: in overleg

ALGEMEEN
Het perceel is prachtig gelegen met vrij uitzicht op de landerijen, zowel aan de voor- en achterzijde van het perceel. Het perceel ligt aan de doorgaande weg direct aan de rand van de bebouwde kom van Someren – Heide, dicht bij de sportvelden en de dorpskern van Someren-Heide.
De kavel meet een frontbreedte van ca. 30 m en is ca 50 m diep. Op de kavel mag een woonhuis van 900 m³ opgericht worden en 150 m² bijgebouw.

BIJZONDERHEDEN
Someren is een gezellige gemeente van ruim 18.000 inwoners met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert.

Someren - Heide is een actieve kern van Someren en kent een gezellig verenigingsleven. De omgeving van de gemeente is prachtig. U vindt er natuurgebieden zoals de Somerense Heide, het Keelven en de Strabrechtse Heide, waar u kunt wandelen, fietsen, golfen en op andere wijze recreëren.

In de omgeving van Someren zijn diverse steden zoals Weert, Helmond en Eindhoven. Door de ligging van diverse uitvalswegen in de omgeving zijn deze steden gemakkelijk te bereiken.

Vraagprijs: € 70.000,00 k.k.
Op de kavel is 6% overdrachtsbelasting van toepassing in plaats van 21% btw.

Let op! er komen nog diverse kosten bij voor het realiseren van de bestemming “wonen”.
Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u vanzelfsprekend met ons contact opnemen.


KADASTER
Kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie G nr. 5196, groot 1.470 m²


BESTEMMING
De kavel is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Someren en is vastgesteld door de gemeente Someren d.d. 16 mei 2011.
De bestemming is agrarisch met waarden - landschappelijke waarden met aanduiding:
- functieaanduiding specifieke vorm van waarde - visueel waarde
vol; openheid
- gebiedsaanduiding other: bebouwingsconcentratie
- gebiedsaanduiding reconstructiewetzone -
extensiveringsgebied

Via ons kantoor hebben wij doorlopend een wisselend en groot aantal
bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving.

Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de
mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker wat is of wordt het totale prijskaartje. Ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse
bouwkavel.

Via onze relaties kunnen wij u een aantal visuele mogelijkheden met
prijsindicatie, uitgaande van verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk, modern en traditioneel tonen. Ook hebben wij voor u enkele woningen in boerderijstijl in beeld gebracht. Wij hopen dat u met deze informatie een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak met u om alles nader toe te lichten en op uw specifieke wensen in te gaan. In een vrijblijvend gesprek geven wij u gelet op uw wensen en budget inzicht in uw mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 70.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1470 m² Kadasteroppervlakte 1470 m² Kadastrale gegevens Gemeente Someren Sectie G Perceelnummer 5196 Oppervlakte 1470 m²