Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Brimweg 2 Bouwkavels in Someren 5712 JW

Brimweg 2 bouwkavels

5712 JW Someren
Koopsom € 75.000,- k.k.

Omschrijving

Bouw nu uw droomhuis op een van deze 2 particuliere ruimte voor ruimte percelen, let op de omzetting naar bestemming “wonen” moet nog volledig gerealiseerd worden. De percelen zijn gelegen aan een rustige doorlopende woonstraat net buiten de bebouwde kom van Someren - Eind.

Algemeen:
Via ons kantoor hebben wij doorlopend een wisselend en groot aantal
bouwkavels in de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouw nu uw droomhuis op een van deze 2 particuliere ruimte voor ruimte percelen, let op de omzetting naar bestemming “wonen” moet nog volledig gerealiseerd worden. De percelen zijn gelegen aan een rustige doorlopende woonstraat net buiten de bebouwde kom van Someren - Eind.

Algemeen:
Via ons kantoor hebben wij doorlopend een wisselend en groot aantal
bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving.

Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de
mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker wat is of wordt het totale prijskaartje. Ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse
bouwkavel.

Via onze relaties kunnen wij u een aantal visuele mogelijkheden met
prijsindicatie, uitgaande van verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk, modern en traditioneel tonen. Ook hebben wij voor u enkele woningen in boerderijstijl in beeld gebracht. Wij hopen dat u met deze informatie een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak met u om alles nader toe te lichten en op uw specifieke wensen in te gaan. In een vrijblijvend gesprek geven wij u gelet op uw wensen en budget inzicht in uw mogelijkheden.

Kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie T nr. 1653

Bijzonderheden:
Someren is een gezellige gemeente van ruim 18.000 inwoners met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert.

Someren - Eind is een heel actieve kern van Someren. De omgeving van de gemeente is prachtig. U vindt er natuurgebieden zoals de Somerense Heide, het Keelven en de Strabrechtse Heide, war u kunt wandelen, fietsen, golfen en op andere wijze recreëren.

Someren-Eind is een kerkdorp met een bruisend verenigingsleven.

In de omgeving van Someren zijn diverse steden zoals Weert, Helmond en Eindhoven. Door de ligging van diverse uitvalswegen in de omgeving zijn deze steden gemakkelijk te bereiken.

-Koopsom: € 75.000,00 k.k. per perceel van ca. 2000 m².
-Let op! Er komen nog diverse kosten bij voor het realiseren van de bestemming "wonen". (zie verkoop brochure)
indicatie van deze kosten ca. € 150.000,-
-Opsplitsing in kleinere percelen is niet mogelijk, er mogen maar 2 vrijstaande woningen met bijgebouw gebouwd worden.

Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.

Heeft u interesse in deze bouwkavel dan kunt u zich voor koop richten tot ons kantoor te Helmond.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 75.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2000 m² Kadasteroppervlakte 2000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Someren Sectie T Perceelnummer 1653 Oppervlakte 2000 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.