Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Westervelden 26 in Veldhoven 5504 RD

Westervelden 26

5504 RD Veldhoven
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Een met groen omgeven ontwikkellocatie van 3.860 m² voor het realiseren van 1 of meerdere (Ruimte voor Ruimte) woningen. Let op het bestemmingsplan moet nog gewijzigd worden.

ALGEMEEN:
In het prachtige buurtschap Heers-Westervelden (gem. Veldhoven) bieden wij u in het hart van Brainport Eindhoven een met groen omgeven ontwikkellocatie van 3.860 m² aan voor het realiseren van 1...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Een met groen omgeven ontwikkellocatie van 3.860 m² voor het realiseren van 1 of meerdere (Ruimte voor Ruimte) woningen. Let op het bestemmingsplan moet nog gewijzigd worden.

ALGEMEEN:
In het prachtige buurtschap Heers-Westervelden (gem. Veldhoven) bieden wij u in het hart van Brainport Eindhoven een met groen omgeven ontwikkellocatie van 3.860 m² aan voor het realiseren van 1 of meerdere (Ruimte voor Ruimte) woningen. Let op! Het bestemmingsplan moet nog gewijzigd worden om de 1 of meerdere Ruimte voor Ruimte woningen te realiseren.


LIGGING EN OMGEVING:
Heers-Westervelden is een kleine buurtschap in de gemeente Veldhoven en is ten zuiden van de A67 gelegen. De locatie heeft een bijzonder uitzicht op de brink van de buurtschap en is aan de achterzijde in het groen gelegen. Door de gunstige ligging tussen het stedelijk en landelijk gebied heeft u alle voorzieningen op korte afstand en beschikt u over een goede bereikbaar.


OMSCHRIJVING:
Opstallen:
Op de kavel bevinden zich thans een voormalige woning van ca. 500 m³, welke nu niet meer bewoond mag worden, een koetshuis met paardenstalling van ca. 84 m² en een tuinhuis.

Voormalig gedoogde woning, bouwjaar 1970, gebouwd van steen (spouw), houten kozijnen met enkel glas en met pannen gedekt. Voorzien van tegelvloer op de begane grond en aangesloten op alle gebruikelijke nutsvoorzieningen.
Indeling:
•Achterom met witgoedopstelling
•Keuken
•Woonkamer met houtkachel
•Badkamer met douchecel, ligbad en wastafel/badmeubel
•Toilet met meterkast
•Slaapkamer
•Tuinkamer
Indeling 1e verdieping (houten verdiepingsvloer):
•Cv-ketel met geiser
•2 slaapkamers met tapijt en dakramen
Oppervlakte: ca. 98 m²
Inhoud: ca.500 m³

Koetshuis met paardenstalling, gebouwd van steen (spouw), kalkzandsteen binnenmuur, betonvloer en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten.
Oppervlakte: ca. 84 m²

Tuinhuis, in hout opgetrokken en gedekt met asbesthoudende golfplaten.
Oppervlakte: ca. 9 m²


BESTEMMING
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Zandoerle en Heers-Westervelden van de gemeente Veldhoven. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden op
17 december 2014

De gebouwen zijn binnen het bestemmingplan bestemd als “Wonen – 4” met de bouwaanduiding “Bestaand bijgebouw”.

De gebouwen mogen thans niet bewoond worden. De gemeente Veldhoven geeft aan eventuele medewerking te willen verlenen voor het realiseren van 1 of meerdere (Ruimte voor Ruimte) kavels, echter zal hiertoe een bestemmingsplanwijziging moeten plaatsvinden.


BIJZONDERHEDEN
•De vrije ligging, en toch vlakbij het dorp, biedt extra kansen voor mensen die op zoek zijn naar beleving van rust en ruimte. Met recht een speciale “Buitenstate”.
•Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.


ALGEMEEN & BUITENSTATE
Via ons kantoor hebben wij doorlopend een wisselend en groot aantal
bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving.

Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de
mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker wat is of wordt het totale prijskaartje. Ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse bouwkavel.

Via onze relaties kunnen wij u een aantal visuele mogelijkheden met
prijsindicatie, uitgaande van verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk, modern en traditioneel tonen. Ook hebben wij voor u enkele woningen in boerderijstijl in beeld gebracht. Wij hopen dat u met deze informatie een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak met u om alles nader toe te lichten en op uw specifieke wensen in te gaan. In een vrijblijvend gesprek geven wij u gelet op uw wensen en budget inzicht in uw mogelijkheden.

Buitenstate is het uithangbord van NVM makelaardijen die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit is niet alledaags en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En dat is Buitenstate !

Buitenstate is een label dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid met betrekking tot het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied gelegen.

KERNWAARDEN
Verder staat Buitenstate voor de volgende kernwaarden:

EIGEN
Eigen staat voor vertrouwd zijn met de gewoonten en gebruiken van het platteland want daar woont u of wilt u gaan wonen. De Buitenstate makelaars spreekt dan ook uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar goed. En dat is ook nodig want het aan-en verkopen van een Buitenstate is één van de grootste beslissingen in uw leven.

SOLIDE
Een Buitenstate makelaar is een vakman. Hij beschikt over de kennis en kunde om de een Buitenstate voor de juiste prijs en condities aan- of te verkopen. Ook de juridische afhandeling wordt op professionele wijze uitgevoerd zodat u ervan verzekerd bent dat de grootste beslissing in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld.

AANGENAAM
De aan- en verkoop van een Buitenstate is een intensief proces en het is wel zo prettig als de wijze waarop u hierin wordt ondersteund plezierig en constructief is.

EN NET EEN BEETJE ANDERS
Het onderscheidende van Buitenstate is toch wel dat ze het net een beetje anders (lees: gedurfder, origineler, spannender) dan het gebruikelijke doet: de wereld is immers al grijs genoeg en daarom kiest Buitenstate voor een aanpak die kleurrijker is maar altijd passend bij de klant.

Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u zich voor koop richten tot ons kantoor te Helmond.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1970 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 98 m² Perceeloppervlakte 3860 m² Inhoud 500 m³ Aantal kamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Voormalige gedoogde woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Veldhoven Sectie B Perceelnummer 2884 Oppervlakte 2175 m² Kadastrale gegevens Gemeente Veldhoven Sectie B Perceelnummer 2885 Oppervlakte 1685 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.