Mijn favorieten

Hypotheken

Hypotheken, Verzekeren en meer

Unieke Samenwerking

Door de unieke samenwerking tussen Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs en De Financiële Wooncoach krijgt u als klant altijd een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget.

De Financiële Wooncoach
Voor een specialist op het gebied van hypotheken en hypothecaire planning bent u als klant aan het juiste adres bij De Financiële Wooncoach
Een woning kopen en het sluiten van een hypotheek sluiten doet u immers niet elke dag. Daarom is noodzakelijk dat u zichzelf goed laat voorlichten.  De Financiële Wooncoach beoordeelt samen met u op welke wijze wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in uw situatie.
 

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Financiële Wooncoach heeft een eigentijdse opvatting over de kosten van advies.
Daarom vertellen wij u in het 1e gesprek duidelijk hoe wij worden beloond maar ook, en dat is veel belangrijker, wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij u uit handen kunnen nemen. Wij werken in onze dienstverlening volledig zonder provisie1 . 
Omdat De Financiële Wooncoach onafhankelijk is en de meeste aanbieders vergelijkt kunt u vaak duizenden euro’s besparen op uw hypotheek. 


Lage maandlasten
Uw hypotheeklasten hangen natuurlijk af van uw financiële situatie maar ook van zaken die u belangrijk vindt in het leven. Waaraan wilt u uw geld uitgeven? 
Wilt u eerder met pensioen? Uiteindelijk gaat het ons erom met welk budget u verantwoord kunt lenen. Wij maken op eenvoudige wijze inzichtelijk wat dit betekent in uw persoonlijke situatie.


Maandlasten worden niet allen gevormd door rente en aflossing. 
De beste hypotheek is dan ook niet per definitie de hypotheek met de laagste rente. 
Ook andere voorwaarden zijn van grote invloed op jouw maandlasten. 
De hoogte van de maandlasten bepaalt mede of de aankoop van de woning een past in uw situatie. Daarom kijkt De Financiële Wooncoach verder dan alleen een rentepercentage. Omdat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst met plezier en zonder zorgen wilt wonen.


We nemen het regelwerk uit handen
Naast een hypotheekadvies regelen we ook alles wat daarbij komt zoals bijvoorbeeld de hypotheekaanvraag, arbeidsongeschiktheid-, schade- en risicoverzekeringen en taxatie. En zelfs uw belastingzaken kunnen wij regelen.
Kortom, we nemen al het papier- en regelwerk uit handen.


Voor verdere informatie zie: www.definancielewooncoach.nl
(bij consumptieve kredieten is het vanuit overheidswege nog niet mogelijk om zonder provisie te werken)

Let op! Geld lenen kost geld.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring