Mijn favorieten

Herontwikkeling

Herontwikkeling biedt nieuwe kansen

Herontwikkeling van vastgoed is heel actueel, onder andere door de grote leegstand van kantoren en winkels. Soms is slopen de beste optie maar in veel gevallen biedt herbestemming nieuwe kansen. Een herbestemming is altijd maatwerk en levert regelmatig bijzondere, nieuwe invullingen op van bestaande panden. Onze NVM makelaars zijn daar regelmatig bij betrokken.
 
Onze NVM makelaars hebben de kennis en ervaring om obstakels te overwinnen. Obstakels op financieel, juridisch, procesmatig, ruimtelijk en bouwtechnisch gebied. Voor herbestemming is afwaardering soms een voorwaarde om een balans tussen kosten, opbrengsten en investering mogelijk te maken.
 
Onze NVM makelaars hebben de kennis en ervaring om partijen bij elkaar te brengen. Partijen zoals de overheid, gebruikers, vastgoedeigenaren, woningbouwcorporaties enzovoorts. We zijn adviseur en procesbegeleider en maken risico’s beheersbaar, bepalen de vastgoedwaarde en bewaken het proces.
 
Met onze diepgaande kennis van de lokale markt, benoemen we per gebouw kansen voor herbestemming. Zo geven we leegstaande panden een nieuwe invulling met toekomst.

 

Ik wil meer weten over herontwikkeling van mijn bedrijfsmatig vastgoed

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring