Mijn favorieten

Verhuur / Huur

Wilt u een woning verhuren of huren?

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs helpt u ook graag wanneer u uw woning wilt verhuren of een andere woning wilt huren. Voor veel makelaars is deze service bijzaak. Voor ons niet. Het is een van onze specialismen waarvoor we goed geschoolde medewerkers in dienst hebben.
 

Huren bij Adriaan van den Heuvel

Bent u op zoek naar een huurwoning in de regio Helmond of Eindhoven? Onze verhuuradviseur helpt u bij het vinden van het perfecte woonhuis of appartement. Staat wat u zoekt niet bij ons huidige aanbod, dan kijken we graag verder voor u. U betaalt geen inschrijfkosten en we vragen ook geen vergoeding voor de bemiddeling.
 
Laat ons via het zoekersformulier alvast weten wat voor huurwoning u zoekt. We nemen snel contact met u op voor een afspraak.
 

Verhuren via Adriaan van den Heuvel

Tijdelijk of permanent verhuren van uw woning kan interessant zijn. Bijvoorbeeld als de verkoop van uw woning niet vlot verloopt. Misschien gaat u op reis of voor werk naar het buitenland. Of heeft u een nieuwe relatie en wilt u proberen hoe samenwonen bevalt. Welke reden u ook heeft om uw woonruimte te verhuren, onze gespecialiseerde verhuurmakelaars kunnen alles regelen:

  • Advies over de mogelijkheden, ook juridische en financiële.
  • Een goede presentatie en promotie van uw woning in woord en beeld.
  • Selectie, screening en matching huurders.
  • Professioneel en vakkundig beheer van uw woning (financieel en technisch) .

Uiteraard bepaalt u zelf hoeveel werk we u uit handen nemen.
 

Tijdelijk verhuur van uw koopwoning

Wanneer uw woning te koop staat, wilt u natuurlijk alleen tijdelijk verhuren. Tijdelijk verhuren kan op basis van de Leegstandswet. Als de woning wordt verkocht, zegt u op basis van deze wet de huurovereenkomst zonder problemen op.
 

Ik ben benieuwd naar de kansen om mijn woning te verhuren?

  Neem contact met me op.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring