Mijn favorieten

Zien op Zondag

Zien op Zondag is het permanent Open Huizenplatform van Z.O. Brabant. Op deze site treft u in de verkoop staande woningen aan die voor u op zondag  zonder afspraak zijn te bezichtigen. Bij alle woningen zijn de exacte inloopdagen en tijdstippen afzonderlijk vermeld.


In een tijd dat veel branches "koopzondagen" hebben en supermarkten verruimde openingstijden hanteren, zoals op zondagen, menen wij dat het ook mogelijk moet zijn dat u als woonconsument, ook huizen moet kunnen zien, als het ú uitkomt.


Daarnaast horen wij vaak van kandidaten dat het bij de keuze voor een huis juist gaat om de emotie, de beleving, die men pas voelt als men de woning ook daadwerkelijk betreedt.
In deze tijd van internetpresentaties is deze "klik" niet door een paar foto's te verkrijgen.

Om voor een huis waarover je bijv. twijfelt of (nog) geen gevoel bij krijgt vanachter de PC een bezichtigingsafspraak te maken, gaat voor velen te ver.


Kom derhalve eens laagdrempelig, - buiten uw werkuren - binnenlopen om een echt gevoel bij een woning te krijgen. Ook als u twijfels hebt op basis van de internetpresentatie.


Wellicht wordt u positief verrast en ziet en voelt u veel meer dan u achter uw pc had kunnen vermoeden.


Veel kijkplezier!


Klik hier voor de woningen die tijdens Zien op Zondag te bekijken zijn.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring