Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Looieind 14 in Erp 5469 SR

Looieind 14

5469 SR Erp
Vraagprijs € 1.182.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

LIGGING EN OMGEVING
Het recreatiebedrijf kent een perfecte locatie tussen Uden-Zuid en Erp en is landelijk gelegen. Zowel Erp als Uden zijn op 5 auto minuten van Looieind 14 gelegen. Vanwege de diverse nieuwbouwplannen in Uden bevindt zich op korte afstand een interessante doelgroep van jonge mensen.

OMSCHRIJVING
De woonboerderij met het unieke karakter is traditioneel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Leisure
Lees meer

Omschrijving

LIGGING EN OMGEVING
Het recreatiebedrijf kent een perfecte locatie tussen Uden-Zuid en Erp en is landelijk gelegen. Zowel Erp als Uden zijn op 5 auto minuten van Looieind 14 gelegen. Vanwege de diverse nieuwbouwplannen in Uden bevindt zich op korte afstand een interessante doelgroep van jonge mensen.

OMSCHRIJVING
De woonboerderij met het unieke karakter is traditioneel gebouwd. Het woongedeelte is opgetrokken in spouwmetselwerk, zadeldak gedekt met pannen onderschoten met eterniet board en na geïsoleerd met dupanel. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. Kozijnen vervaardigd van hout geheel voorzien van dubbele beglazing. Verwarming door middel van radiatoren met Cv-ketel van 1983. Stalgedeelte is optrokken in steens metselwerk, zadeldak gedekt met pannen. Deze ruimte heeft verder geen voorzieningen.

Bouwjaar: 1915, de onderhoudstoestand is matig tot zeer matig.
Oppervlakte boerderij: ca. 384 m²
Woongedeelte: ca. 144 m²

De recreatieboerderij is traditioneel gebouwd. Het gebouw is opgetrokken in spouwmetselwerk en gepotdekseld met planken. Zadeldak gedekt met panplaten en geïsoleerd met steenwol. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Kozijnen vervaardigd van hout geheel voorzien van dubbele beglazing. Verwarming door middel van radiatoren en vloerverwarming.

Indeling: ontvangstruimte met garderobe, horecaruimte met bar, speelruimte voor kinderen, toilettengroep en ruime keuken met witgoed opstellingen. In totaal zijn er twee vaste trapopgangen naar de 1ste verdieping waar zich een recreatieruimte en kinderbioscoop bevindt.

Bouwjaar: 2011, de onderhoudstoestand is goed.
Oppervlakte speelhal: ca. 480 m²

Veldschuur is traditionele gebouwd met stenen buitengevels (spouw na geïsoleerd), stalen spant constructie en gedekt met sandwichpaneel en dakpanprofiel. Deze ruimte wordt op dit moment verbouwd tot dagopvang voor zorg.

Bouwjaar: 1993, de onderhoudstoestand is goed.
Bruto vloeroppervlakte: ca. 225 m²

Diversen:
Aan de voorzijde van de recreatieboerderij is een ruime parkeerplaats gelegen. Het terrein aan achterzijde de recreatieboerderij is ingericht met skelterbaan, diverse speeltoestellen, springkussen, vijver en dierenverblijf.

BESTEMMING:
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied, vastgesteld 22 oktober 2015 door de gemeente Veghel en heeft daarin de bestemming: recreatie
met aanduiding:
- dubbelbestemming waarde - archeologie 2
- maatvoering: max. 850 m²
- bouwvlak
- functieaanduiding specifieke vorm van recreatie - 2
- gebiedsaanduiding other: dorpslandschap
- gebiedsaanduiding other: oude akkers
- gebiedsaanduiding reconstructiewetzone - verwevingsgebied - 1
- gebiedsaanduiding vrijwaringszone - radar

Ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van recreatie - 2', uitsluitend een speelpark, camping met een maximum van 15 standplaatsen en dagrecreatieve activiteiten zijn toegestaan.

Binnen deze bestemming is ondersteunende horeca toegestaan, mits voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:

- de openingstijden van de horeca-activiteit zijn gelijk aan de openingstijden van de hoofdactiviteit, met dien verstande dat alleen horeca-activiteiten in de dagperiode zijn toegestaan;
- de toegang tot de horeca-activiteit is uitsluitend via de toegang van de hoofdfunctie, er is dus geen aparte ingang;
- voor de horeca-activiteit mag geen aparte reclame worden gemaakt;
- het verhuren of het ter beschikking stellen aan derden voor feesten en partijen is niet toegestaan;
- maximaal 30% van de bestaande bedrijfsbebouwing is in gebruik ten behoeve ondersteunende horeca, met dien verstande dat een absoluut maximum geldt van 100 m².

PERSPECTIEVEN:
- Gelet op de indeling van de gebouwen en samenstelling van zou het realiseren van een kinderdagopvang, kinderboerderij of zorgboerderij tot de mogelijkheden kunnen behoren;
- De locatie is gelegen in een relatief prikkelarme omgeving. Het object zou mede door de omvang van het perceel en samenstelling, daardoor geschikt gemaakt kunnen worden voor een breder zorgspectrum (herintreding, verslaving of gedragsstoornissen)
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.182.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1915 Bouwjaar toelichting 2011 Indeling Soort Object Leisure Perceeloppervlakte 28542 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Maatschappelijk vastgoed
Hoofdfunctie
Leisure
Type
Dagrecreatie
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Culturele instelling
Oppervlakte
480 m²

Plattegronden

Looieind 14 in Erp 5469 SR Looieind 14 in Erp 5469 SR

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring