Mijn favorieten

Onteigening

De overheid heeft steeds meer grond nodig voor de aanleg van wegen, voorzieningen en uitbreiding van woningbouw. Op dit moment zijn heel wat gemeenten in ons werkgebied actief op de grondmarkt en met binnenstedelijke vernieuwingen.

Hierdoor krijgen zowel particulieren als bedrijven steeds vaker met onteigening te maken. Het gaat om zeer specialistisch werk waarbij de hulp van een onteigeningsdeskundige onmisbaar is.

 

Ervaren onteigeningsdeskundigen

Dankzij de jarenlange ervaring is Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs als geen ander in staat om deskundig te bemiddelen. Met 4 specialisten op dit gebied zijn wij uniek in Zuid-Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Ons kantoor adviseert hierbij ondernemers en burgers die onteigend worden. De overheid is dus meestal tegenpartij. Tevens adviseert ons kantoor u bij eventuele verkoop aan projectontwikkelaars / bouwbedrijven.

Belangrijk is dat u in een vroegtijdig stadium een deskundige inschakelt. Daardoor krijgt u meestal snel zekerheid over uw toekomst en kunnen tijdrovende procedures vaak voorkomen worden.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring