Mijn favorieten

Woningmarktconsultancy


Veel makelaars verkopen huizen. Maar weinigen gaan zo ver in hun vak dat zij zich NVM woningmarktconsultant (WMC) mogen noemen. WMC-ers analyseren de markt en kunnen daarmee professionele opdrachtgevers en individuele consumenten goed adviseren. Wij adviseren naast de grote landelijke bouw- en ontwikkelingsconcerns, veel middelgrote en kleinere bouwers/ontwikkelaars maar bijvoorbeeld ook diverse gemeenten en corporaties. 

Binnen Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs is het specialisme WMC ook vertegenwoordigd. Bas Teeuwen, als gediplomeerd WMC-er* en zijn team maken menig marktanalyse voor specifieke woningprojecten en (her)ontwikkelingsvraagstukken ten behoeve van ontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, gemeenten en woningcorporaties, maar natuurlijk ook om de woningmarkt in het algemeen zorgvuldig in de gaten te houden. 

Hiermee geven zij hun professionele opdrachtgevers maar ook de individuele consument inzicht in de ontwikkelingen op de woningmarkt. Maar niet alleen met marktanalyses maar ook bij vraagstukken rondom marketing bent u bij de woningmarktconsultant aan het goede adres.


Voor verdere informatie, zie op www.Woningmarktconsultant.nl

*(2 jarige post-HBO studie)

Meer weten? Neem contact op met Woningmarktconsultant Bas Teeuwen.
 


   
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring