Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT

Steeghsweg 2

5768 PT Meijel
Vraagprijs € 739.000,- k.k.

Omschrijving

Heeft u ruimte nodig voor uw werk/hobby of wilt u uw paard aan huis hebben? Dan is dit het ideale object! Dit stijlvol afgewerkt landhuis is op een rustige locatie in het buitengebied van Meijel gelegen, op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen.

ALGEMEEN
De hoogwaardig afgewerkte woning is ingericht met een royale living, een prettige leefkeuken, een werkkamer met eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1993 Woonoppervlakte 230 m² Aantal kamers 8
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Steeghsweg 2 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
“Wij hebben jaren lang genoten van de Steeghsweg 2, Meijel maar nu beide kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de leefkeuken te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote carré vormige binnenplaats (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje en kun je genieten van de rust en groene omgeving. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie en vrienden heerlijk kunnen genieten in de privacy biedende tuin!”

- Steeghsweg 2, Meijel

Profielplaatje van Steeghsweg 2, Meijel

Diverse winkelmogelijkheden in het dorp

1
Profiel plaatje

Het huis biedt volop privacy

1
Profiel plaatje

Actief verenigingsleven

1
Profiel plaatje

Omschrijving

Heeft u ruimte nodig voor uw werk/hobby of wilt u uw paard aan huis hebben? Dan is dit het ideale object! Dit stijlvol afgewerkt landhuis is op een rustige locatie in het buitengebied van Meijel gelegen, op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen.

ALGEMEEN
De hoogwaardig afgewerkte woning is ingericht met een royale living, een prettige leefkeuken, een werkkamer met eigen entree en 4 grote slaapkamers. De mogelijkheid bestaat om extra slaapkamers te creëren. Een sfeervolle binnenplaats verbindt het woonhuis met het naastgelegen, multifunctionele en geheel geïsoleerde bijgebouw, wat is gebouwd en afgewerkt met degelijke materialen, in dezelfde stijl als het landhuis.

Het ruime perceel van ± 6.440 m² is verder ingericht met een paardenstal met 3 boxen, spuitplaats, open stal, een verlichte buitenbak en weiland. Het behoort tot de mogelijkheden om meer grond te kopen, tot maximaal ± 2,2 hectare.

INDELING

BEGANE GROND
De ruim opgezette hal is v.v. een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Een hardhouten bordestrap met vide biedt vanuit de hal toegang tot de 1e verdieping. In de hal is verder de meterkast gesitueerd, welke is uitgerust met voldoende groepen, krachtstroom, de alarminstallatie (ook alarmmelding via mobiele telefoon) en aansluitingen voor draadloze televisie (via schotelantenne).

De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, een fonteintje, natuurlijke ventilatie en vloerverwarming.

LIVING
De royale living geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel van de woning. Een moderne schouw met gashaard zorgt voor extra sfeer en warmte in de living, welke verder is afgewerkt met een marmeren tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. Het stucwerk plafond is v.v. sierlijsten en gordijnkoven.

KEUKEN
De prettige leefkeuken vormt het hart van het huis en is ingericht met een keukeninrichting in hoekopstelling. Deze keukeninrichting in landelijke stijl is uitgerust met een spoelbak, een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast. Openslaande deuren bieden vanuit de keuken toegang tot het overdekte terras ter plaatse van de achtergevel. De keuken is v.v. een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

BIJKEUKEN EN PORTAAL
De praktische bijkeuken (met eigen entree) is ingericht met aansluitingen voor de wasapparatuur en een vaste kastenwand met de unit van de vloerverwarming. De bijkeuken is v.v. een vinyl vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een loopdeur biedt toegang tot de tuin.

Een achterportaal verbindt de keuken met de bijkeuken en de werkkamer en biedt tevens toegang tot de binnenplaats. Het ruime portaal is afgewerkt met een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In het portaal is computer-aansluiting aanwezig.

WERKKAMER
De werkkamer is toegankelijk middels een eigen entree en afgewerkt met een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In de werkkamer is een fonteintje aanwezig met warm- en koud wateraansluiting. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het inrichten van een kantoor- of praktijkruimte aan huis. Uiteraard is het inrichten van een speelkamer of extra slaapkamer ook mogelijk.

1E VERDIEPING EN OUDERSLAAPKAMER
De overloop met vide is afgewerkt met een houten vloer, afkomstig uit een kerk. De wanden zijn v.v. een houten lambrisering en stucwerk. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

De royale ouderslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gesitueerd en is ook v.v. de oude, houten kerkvloer. De wanden zijn afgewerkt met houten lambrisering en stucwerk en het plafond is uitgevoerd in spuitwerk. Een royale walk-in closet biedt volop bergruimte. De alarminstallatie is vanuit de ouderslaapkamer te bedienen. Voorzien van TV-aansluiting.

Middels vlizotrap bereikbare bergzolder (bestaande uit 4 delen), gesitueerd over de gehele lengte van de woning. Er is een mogelijkheid voor het creëren van meerdere slaapkamers.

SLAAPKAMER II EN STRIJKKAMER
Slaapkamer II is ruim opgezet en v.v. een eikenhouten vloer, de wanden zijn afgewerkt met houten lambrisering en spachtelputz en een spuitwerk plafond.

De praktische strijkkamer is v.v. de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit Ecomline HR Excellent) en afgewerkt met een laminaat vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder.  

SLAAPKAMER III/STUDEERKAMER
Slaapkamer III is deels ingericht als studeerkamer en afgewerkt met een eikenhouten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De studeerkamer is v.v. een dakkapel alsmede handmatig te bedienen rolluiken en t.v.-aansluiting. Deze slaapkamer is eventueel te splitsen in 2 slaapkamers. Een luik biedt toegang tot de bergzolder.

BADKAMER
De geheel betegelde en compleet ingerichte badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douche, een dubbele, vaste wastafel en vloerverwarming. De badkamer is verder v.v. ingebouwde boxen t.b.v. audio. Een grote dakkapel, aan de achterzijde van de woning, zorgt voor veel lichtinval. De badkamer is toegankelijk vanaf de overloop en vanuit de ouderslaapkamer.

De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, vloerverwarming en mechanische ventilatie.

TUIN
De volop privacy biedende tuin bestaat voornamelijk uit een sfeervolle carrévormige binnenplaats, gesitueerd tussen het woonhuis en het bijgebouw. De binnenplaats is vanaf de oprit toegankelijk middels een fraaie, handgemaakte smeedijzeren poort van sierhekwerk en verhard middels sierbestrating van gebakken klinkers. Ter plaatse van de achtergevel van de woonboerderij is een overdekt terras gesitueerd en ook in het midden van de binnenplaats is een 2e, met leibomen overdekt, terras gesitueerd. De borders zijn omheind met haagjes van buxus en taxus en er is voldoende tuinverlichting (met schemerschakelaar) aanwezig. Er zijn aansluitpunten aanwezig voor het plaatsen van een jacuzzi.

BIJGEBOUW
Het vrijstaande, multifunctionele bijgebouw is volledig geïsoleerd, heeft een alarm, aparte meterkast en is voorzien van krachtstroom. Het dak is met gebakken pannen gedekt. In het bijgebouw is een gevlinderde betonvloer aanwezig, welke is v.v. vloerverwarming. Verder zijn er een toilet, een vaste wastafel en vaste kasten aanwezig. Er zijn punten aanwezig voor het plaatsen van een douchecabine.

Het bijgebouw is voorzien van 2 royale elektrische overheaddeuren. Door de afwerking en cv biedt dit gebouw velerlei mogelijkheden voor bedrijfs- of hobbyruimte met kantoor en kantine.

Een vaste, houten trap biedt toegang tot de 1e verdieping, welke is ingericht met een grote opslagruimte en een kantoor. 2 Raampartijen in de voorgevel zorgen voor voldoende lichtinval. In deze ruimte bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit HR Turbo). Ook hier zorgen 2 raampartijen in de achtergevel voor voldoende daglicht.

Het bijgebouw heeft een oppervlakte van 150 m².

PAARDENSTAL
De vrijstaande paardenstal is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het geïsoleerde dak is met pannen gedekt. De stal is ingericht met 3 buitenboxen (ca. 300x350), welke allen zijn v.v. metselwerk voorwanden met draaideuren met een luik. De boxen zijn verder v.v. een betonnen vloer en verplaatsbare, stalen/kunststof tussenwanden, waardoor de boxen in afmeting kunnen variëren. De 1e stal is v.v. een camera, welke te bekijken is op de t.v. in de ouderslaapkamer. Over de gehele breedte van de stallen is een afvoerput aanwezig. De stallen alsmede de overkapping zijn v.v. verlichting (welke afzonderlijk te bedienen is). Aan de rechterzijde is een overkapping gesitueerd, geschikt voor gebruik als wasplaats of opslagruimte van stro/hooi.

Stallingsmogelijkheid van 4 paarden.

BUITENBAK
De buitenbak (ca. 20x50 mtr.) is v.v. een zandbodem incl. betonnen banden, verlichting en een omheining van houten palen en schriklint.

Het buitenterrein is optioneel uit te breiden tot ca. 2.2 hectare.  Weiland:Het weiland is deels ingericht als boomgaard met Oud-Hollandse fruitbomen en geheel omheind met houten palen en schriklint voor paardenweide.

PERSPECTIEVEN
1. Stijlvol wonen met ruimte.

2. Activiteiten aan huis
Het multifunctionele bijgebouw biedt door inrichting en afwerking volop mogelijkheden voor werk- of hobbyruimte met kantoor en kantine.

3. Paarden
In de vrijstaande paardenstal bevinden zich 3 a 4 ruime boxen en hooi/stro-opslag. Een buitenbak van 50 x 20 m is aanwezig. Op verzoek kan het perceel worden uitgebreid tot 2.2 hectare.

4. Overige
Door aanwezige ruimte en vrije ligging vlakbij het dorp zijn eveneens kansen voor overige activiteiten zoals maatschappelijke zorg of recreatie.

Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

BIJZONDERHEDEN
- Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
- De woning is volledig geïsoleerd, bestaande uit dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
- De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing.
- De begane grond van de woning en het bijgebouw zijn voorzien van vloerverwarming.
- De woning en het bijgebouw zijn uitermate geschikt voor het uitoefenen van een beroep aan huis of voor het realiseren van praktijkruimtes.
- De mogelijkheid bestaat om extra slaapkamers te realiseren op de 2e verdieping.
- Rustig gelegen met een prachtig, vrij uitzicht!
- Op korte afstand van diverse uitvalswegen zoals A67, N279 en N275 richting Helmond/Eindhoven, Venlo en Weert. Midden in de Peel.
- Door de vrije landelijke ligging, luxe afwerking en de aanwezige rust en ruimte, is dit een ideaal object voor liefhebbers van het buitenleven. Met recht een fraaie Buitenstate!

Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u zich voor koop richten tot ons kantoor te Helmond.
 
Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning!   www.buitenstate.nl

Huidige eigenaar aan het woord

“Wij hebben jaren lang genoten van de Steeghsweg 2, Meijel maar nu beide kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de leefkeuken te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote carré vormige binnenplaats (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje en kun je genieten van de rust en groene omgeving. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie en vrienden heerlijk kunnen genieten in de privacy biedende tuin!”

- Steeghsweg 2, Meijel

Profielplaatje van Steeghsweg 2, Meijel
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 739.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1993 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 230 m² Perceeloppervlakte 6440 m² Externe bergruimte 200 m² Inhoud 750 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 8 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse B Energie einddatum 11-09-2025 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en gashaard C.V.-Ketel Nefit Ecomline Perfect (Gas Combiketel uit 1993, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Aangelegd onder architectuur Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 6 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering en met elektrische deur Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen, volledig geïsoleerd, geen spouw, eco-bouw en geen isolatie Parkeeroppervlakte 150 m² (1500 bij 1000) Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Meijel Sectie D Perceelnummer 1109 Oppervlakte 6440 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Steeghsweg 2 het beste omschrijven.

Diverse winkelmogelijkheden in het dorp

1
Profiel plaatje

Het huis biedt volop privacy

1
Profiel plaatje

Actief verenigingsleven

1
Profiel plaatje

Bosrijke omgeving met fiets-wandelroutes

1
Profiel plaatje

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Video's

Plattegronden

Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT Steeghsweg 2 in Meijel 5768 PT

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring