Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Parallelweg 10 in Vierlingsbeek 5821 ED

Parallelweg 10

5821 ED Vierlingsbeek, NL
€ 525.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te Koop Bedrijfslocatie in kernrandzone Vraagprijs € 525.000,= k.k excl btw
Te Huur Bedrijfsruimte / Units 158 m2. Huurprijs € 350 per maand excl btw. Kleinere units op aanvraag.

ALGEMEEN
Multifunctionele bedrijfslocatie met ruim 1.700 m2 bedrijfsruimte, woonhuis plus omliggende cultuurgrond. Totaal perceel is ruim 1,5 ha. De locatie is geschikt voor kleinschalige...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Akkerbouwbedrijf Perceeloppervlakte 01 ha 54 a 07 ca
Lees meer

Omschrijving

Te Koop Bedrijfslocatie in kernrandzone Vraagprijs € 525.000,= k.k excl btw
Te Huur Bedrijfsruimte / Units 158 m2. Huurprijs € 350 per maand excl btw. Kleinere units op aanvraag.

ALGEMEEN
Multifunctionele bedrijfslocatie met ruim 1.700 m2 bedrijfsruimte, woonhuis plus omliggende cultuurgrond. Totaal perceel is ruim 1,5 ha. De locatie is geschikt voor kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten en diverse agrarische bedrijvigheid.

KENMERKEN
Bedrijfsgebouw bestaande uit 6 Units van 158 m2 oppervlakte met muurplaathoogte van 5,0 m. Units zijn splitsbaar in ruimten vanaf ca 50 m2. Plus diverse overige ruimten. Totaaloppervlakte ca. 1.720 m²

Inhoud woonhuis Ca. 500 m³
Oppervlakte wonen Ca. 150 m²

Oppervlakte perceel 01,54.07 ha.

BIJZONDERHEDEN / PERSPECTIEVEN
- Bedrijfsruimte / geïsoleerde opslag vanaf 50 m2. Muurplaathoogte 5,0 m. Toegangsdeur 3,80 x 3,50 m plus loopdeur. Middels flexibele tussenwanden is compartimentering tot kleinere opslagunits mogelijk. Net als samenvoeging tot 320 m2 werkruimte. Het buitenterrein biedt volop manoeuvreer- en parkeerruimte.

- Agrarische bedrijvigheid: Het bedrijfsgebouw is multifunctioneel, volledig geïsoleerd en asbestvrij. Ideaal geschikt voor paarden, teelt van paddenstoelen of als insectenkwekerij. Ruim 50 schapen zijn vergund.

- Kleinschalige bedrijvigheid: De hallen zijn voor veel doeleinden geschikt te maken. De goede ontsluiting met snelweg A73 Nijmegen - Venlo maakt de locatie prima bereikbaar.

- Overige activiteiten: Minicamping met 15 plaatsen, paardenhouderij door omwisseling van vergunde schapen. Door ligging in bebouwingscluster zijn er meerdere herbestemmingsmogelijkheden.

LIGGING
Het bedrijfsobject is gelegen in de Kernrandzone van Vierlingsbeek op ca. 200 meter afstand van het treinstation. De snelweg A73 Nijmegen - Venlo is gelegen op ca. 1 kilometer afstand.

OMSCHRIJVING WOONHUIS
Bouwjaar: 1987
Afmetingen: ca. 10,8 x 8 meter + 5 x 3 meter
Gevels: Bakstenen buitenblad met houtskelet-bouw binnenbouw
Dakbedekking: Pannen gedekt
Isolatie: Dakisolatie, dubbelglas en spouwisolatie.
Verwarming: Cv-ketel HR combi 2000
Kozijnen: kunststof (onderhoudsarm)
Verdiepingsvloeren: Begane grond: beton
1e verdieping: hout

Indeling begane grond:
Via de hal met meterkast en vaste trap betreedt u de woonkeuken en de ruime woonkamer. Langs de hal is een kantoor / slaapkamer. In de achterhal is zowel een doucheruimte als toilet. Met een uitgebouwde bergkamer.

Indeling 1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, plus een badkamer met ligbad.

Inhoud: Ca. 500 m³

OMSCHRIJVING LOODS
Bedrijfshal met een totale oppervlakte van ca. 1.720 m². De loodsen zijn asbestvrij. Het betreft 6 voormalige champignon-cellen van elk ca 158 m². Met elk een eigen toegangsdeur en loopdeur. Overige aanwezige ruimtes zijn een werkgang met kantoor, kantine, douches en toiletten, appartementen voor eigen personeel, koelcel, opslag, grote bergzolder en afhang met werkplaats.

Muurplaathoogte: 5,0 m - Nokhoogte: 7,4 m

VOORZIENINGEN
Omheind perceel met hekwerk en toegangspoorten. Ruime erfverharding voor manoevreerruimte. Het perceel voor campingplaatsen is omhaagd voor extra privacy. Een gedeelte van het perceel is omheind voor paarden. Op de locatie is een vergunning aanwezig voor de bouw van een extra sanitairgebouw (ca 80 m2) voor de camping, plus een gedeelte schapenstal.

BESTEMMING
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied 2018 (gemeente Boxmeer) en heeft de bestemming: BEDRIJF.
Met de volgende aanduiding: specifieke vorm van bedrijf 40: Het telen van paddenstoelen en insecten kwekerij met als neven-activiteit het houden van maximaal 53 schapen en mini-camping met max. 15 staanplaatsen.
Gelegen in een bebouwingscluster.

KADASTER
Kadastraal bekend gemeente Vierlingsbeek, sectie O. nummer 144 met een oppervlakte van 01,54.07 ha.

Op het perceel rusten geen zakelijke rechten.

Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn dan kan men zich hierop niet beroepen. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Akkerbouwbedrijf Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 525.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 54 a 07 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 500 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Bouwjaar 1987 Kadastrale gegevens Gemeente Vierlingsbeek Sectie O Perceelnummer 144 Oppervlakte 15407 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring