Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Kavel 20 - Tweekapper - Liverdonk in Helmond 5706 WB

Kavel 20 - tweekapper - Liverdonk

5706 WB Helmond
Koopsom € 415.000,- v.o.n.

Omschrijving

In de nieuwbouwwijk Brandevoort in Helmond ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 14 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning in het nieuwe deelgebied Liverdonk.

WELKOM IN HELMOND
Brandevoort is een levendige en groene woonwijk met volop variatie in architectuurstijlen: stads en stedelijk enerzijds, dorps en landelijk anderzijds. Hier vind je statige herenhuizen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 154 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

In de nieuwbouwwijk Brandevoort in Helmond ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 14 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning in het nieuwe deelgebied Liverdonk.

WELKOM IN HELMOND
Brandevoort is een levendige en groene woonwijk met volop variatie in architectuurstijlen: stads en stedelijk enerzijds, dorps en landelijk anderzijds. Hier vind je statige herenhuizen in centrumgebied De Veste, maar ook woningen met de uitstraling van een rustieke Brabantse boerderij in de zogenoemde ‘Buitens’.

Er is veel groen in en rond de wijk, met open plekken en waterpartijen, ideaal om te wandelen en van de natuur te genieten.
De wijk is levendig en bruisend, met een winkelcentrum, drie basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, een multifunctioneel centrum, een sportzaal en een wijkhuis. Voor wie meer wil: het stadscentrum van Helmond is dichtbij. En dat van Eindhoven trouwens ook. In Brandevoort kun je dus letterlijk alle kanten op: per auto over de nabijgelegen N270, per trein dankzij het ‘eigen’ station of per fiets via een uitgebreid netwerk van veilige fietsroutes.

AANGENAAM WONEN IN LIVERDONK
Deelplan Liverdonk wordt ook het ‘witte dorpje’ van Brandevoort genoemd. Niet zo vreemd, aangezien het merendeel van de woningen wit van kleur zijn. Liverdonk krijgt een dorps karakter, door de toegepaste traditionele bouwstijl en het gebruik van rustieke materialen. De bouwstijl is onder meer ontleend aan het witte dorp Thorn in Midden-Limburg.

Liverdonk ligt aan de rand van nieuwbouwwijk Brandevoort, aan de kant van Dierenrijk. Je woont rustig en landelijk in een groene omgeving, maar wel dicht bij alle belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar andere dorpen en steden. Dorps en stedelijk wonen ontmoeten elkaar in Liverdonk.

Het project telt 14 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning, waarin verscheidenheid een belangrijk kenmerk is. Zo is er variëteit in detaillering, woningindelingen en uitbreidingsmogelijkheden, met een duidelijke eenheid in de architectuur. Kortom, Liverdonk biedt voor elk wat wils.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 415.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 154 m² Perceeloppervlakte 272 m² Inhoud 753 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Gemeente Helmond Oppervlakte 272 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.