Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
'T Hool in Soerendonk 6027 NR

't Hool

6027 NR Soerendonk
Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Omschrijving

Bouw nu uw droomhuis op dit prachtig vrij gelegen “ruimte voor ruimte” perceel van maar liefst 2.100 m². (let op, de omzetting naar bestemming “wonen” moet nog volledig gerealiseerd worden)

ALGEMEEN
De kavel is prachtig gelegen op het zuid oosten met vrij uitzicht op de landerijen aan de voorzijde van het perceel. Het perceel ligt aan de doorgaande weg direct aan de rand van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouw nu uw droomhuis op dit prachtig vrij gelegen “ruimte voor ruimte” perceel van maar liefst 2.100 m². (let op, de omzetting naar bestemming “wonen” moet nog volledig gerealiseerd worden)

ALGEMEEN
De kavel is prachtig gelegen op het zuid oosten met vrij uitzicht op de landerijen aan de voorzijde van het perceel. Het perceel ligt aan de doorgaande weg direct aan de rand van de bebouwde kom en de dorpskern van Maarheeze. De kavel meet een frontbreedte van ca. 30 m en is ca. 60 m diep. Op de kavel mag een woonhuis van 900 m³ opgericht worden en 150 m² bijgebouw

BIJZONDERHEDEN
Cranendonck is een gezellige gemeente van ruim 20.000 inwoners met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert.

Soerendonk is een dorpskern van Cranendonck en kent een gezellig verenigings-leven. de omgeving is prachtig, u vindt er natuurgebied Hugterheide waar u kunt wandelen, fietsen, golfen en op andere wijze kunt recreëren.

In de omgeving van Soerendonk zijn diverse steden zoals Weert, Helmond en Eindhoven. door de ligging van diverse uitvalswegen in de omgeving zijn deze steden gemakkelijk te bereiken.

Op de kavel is 6% overdrachtsbelasting van toepassing in plaats van 21% btw.

Let op! er komen nog diverse kosten bij voor het realiseren van de bestemming “wonen”. Zo dient u rekening te houden met het opstellen van
- ruimtelijke onderbouwing
- bodemonderzoek
- het aankopen van een ruimte voor ruimte titel
Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u vanzelfsprekend met ons contact opnemen.


KADASTER
Kadastraal bekend als gemeente Maarheeze, sectie G, nr. 264, groot: 2.100 m²


BESTEMMING
De kavel is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied en Herziening Buitengebied van de gemeente Cranendonck en vastgesteld op d.d. 8 december 2009 en 13 september 2009.
Bestemming: agrarisch met aanduiding
- dubbelbestemming waarde - archeologie
- gebiedsaanduiding reconstructiewetzone - extensiveringsgebied


Via ons kantoor hebben wij doorlopend een wisselend en groot aantal bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving. Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker wat is of wordt
het totale prijskaartje. ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse bouwkavel.

Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak met u om alles nader toe te lichten en op uw specifieke wensen in te gaan. in een vrijblijvend gesprek geven wij u gelet op uw wensen en budget inzicht in uw mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 125.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 2100 m² Kadasteroppervlakte 2100 m² Kadastrale gegevens Gemeente Maarheeze Sectie G Perceelnummer 264 Oppervlakte 2100 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring