Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Landgoed Oolen, De Kuilen 4F (6.575 M2) in Son En Breugel 5694 NM

Landgoed Oolen, de Kuilen 4F (6.575 m2)

5694 NM Son en Breugel
Vraagprijs € 630.000,- v.o.n.

Omschrijving

Op zeer fraaie, landelijke locatie doch dicht bij dorpskern van Breugel en nabij Nuenen gelegen 2 riante bouwkavels voor realisatie van prachtige, royale, vrijstaande villa’s.

ALGEMEEN
Zoals u in de drone-film welke op de sites staat kunt zien, zijn deze kavels meer dan prachtig gelegen. Een ultiem gevoel van rust en ruimte is hier van toepassing. Dicht bij de natuur, het ven,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op zeer fraaie, landelijke locatie doch dicht bij dorpskern van Breugel en nabij Nuenen gelegen 2 riante bouwkavels voor realisatie van prachtige, royale, vrijstaande villa’s.

ALGEMEEN
Zoals u in de drone-film welke op de sites staat kunt zien, zijn deze kavels meer dan prachtig gelegen. Een ultiem gevoel van rust en ruimte is hier van toepassing. Dicht bij de natuur, het ven, bossen en landerijen, doch op korte afstand naar alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en medische voorzieningen. De nutsvoorzieningen voor beide kavels zijn al aangelegd. Kortom een unieke kans om uw droomwoning te realiseren op een adembenemend mooie locatie.

HET LANDGOED
Landgoed Oolen ligt in het buitengebied van de gemeenten Son en Breugel en Nuenen, straat De Kuilen en beslaat een oppervlakte van circa 15.5 hectare, waarvan 7,8 hectare als “natuur” bestemd wordt. De overige (nog op te richten) bebouwing bevindt zich in het noordwestelijke deel en bestaat uit drie kavels voor de bouw van villa’s met bijgebouwen. Op één van de kavels wordt momenteel al gebouwd. De foto's op de pagina hiernaast geeft een impressie van deze prachtige woning. Natuurlijk bent u zelf vrij om voor een ontwerp te kiezen. In het bestemmingsplan op blz. 12 t/m 17 wordt hier informatie over verstrekt. Het oostelijke deel bestaat uit bos en de overige oppervlakte van het landgoed bestaat uit een kleinschalige afwisseling van (natuurlijke) graslanden, een natuurakker, een poel, ruigte wandelpaden en een bolle akker. Door de combinatie van open en gesloten terreintypen biedt het landgoed een keur aan landschapsbeelden, leefgebieden voor flora en fauna en recreatieve mogelijkheden.  Op internet kunt u het uitgebreide Beheerplan Landgoed Oolen vinden waar gedetailleerd uiteen wordt gezet hoe de omgeving, landschappelijk eruit gaat zien. Google op “beheerplan landgoed Oolen”.

HET BESTEMMINGSPLAN
Het bestemmingsplan Buitengebied Landgoed Oolen (vastgesteld op 6/10/2016) is van toepassing. Hier staan de spelregels rondom de bouw van uw toekomstige woning. De bestemming is Wonen. Als u op www.ruimtelijkeplannen.nl, bij plannaam, Buitengebied Landgoed Oolen intoetst, kunt u het volledige bestemmingplan terug vinden. De
belangrijkste punten hieruit zijn:
Voor het bouwen van woningen gelden de volgende regels:
a.    Woningen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd;
b.    Per bouwvlak is maximaal één woning toegestaan;
c.    De goothoogte mag niet meer bedragen dan op de verbeelding is aangegeven ter plaatse van de aanduiding   'maximale goothoogte (m)'; voor kavel 1 betekent dit 6,5 meter en voor kavel 2 is dit 3,5 meter.
d.    De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan op de verbeelding is aangegeven ter plaatse van de aanduiding 'maximale bouwhoogte (m)'; voor kavel 1 betekent dit 10 meter en voor kavel 2 is dit 7 meter.
e.    De inhoud van een woning, exclusief aangebouwde bijgebouwen, mag niet meer bedragen dan op de verbeelding is aangegeven ter plaatse van de aanduiding 'maximale inhoud (m³)';voor kavel 1 is dit 2.000 m3 en voor kavel 2 is dit 1.250 m3.
f.    Woningen dienen te worden voorzien van een kap met een dakhelling van minimaal 45° en maximaal 60°.
Bij het reeds verkochte kavel is de maximale bouwhoogte en goothoogte met 1,5 meter verhoogd met toestemming van de gemeente. Het is in de lijn der verwachten dat bij de noch te verkopen kavels dit ook mogelijk is, indien gewenst. Onder voorbehoud dus van toestemming gemeente. Voor het bouwen van bijgebouwen bij woningen gelden de volgende regels:
a.    Bijgebouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak en ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen' worden gebouwd;
b.    De maximale oppervlakte aan bijgebouwen per woning bedraagt 80 m2.;
c.    De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3,5 m.;
d.    De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 6 m.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 630.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 6575 m² Kadasteroppervlakte 6575 m² Kadastrale gegevens Gemeente Son en Breugel Sectie F Perceelnummer 426 Oppervlakte 6575 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring